MandalaVarázsló Nap

 

Szeretnél mandalát rajzolni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Próbáltad már, de elégedetlen vagy?

Azt gondolod, te nem vagy képes rá?

 Lélektől Lélekig Mandala

Szeretnéd érezni az elégedettséget ha meghallod ezt az

elragadtatott mondatot a családodtól, barátaidtól: wow, ezt te rajzoltad???

Akkor gyere el a MandalaVarázsló Napra!

MandalaVarázsló Nap

 

 

A rajzolós napot relaxációval kezdjük, hogy megfelelően ráhangolódhassunk a rajzolásra. Ezután a MandalaVarázsló Módszer segítségével megrajzoljuk a saját, egyedi mintánkat. Olyat, ami éppen akkor ki szeretne áradni a papírra. Ez a módszer ad egy alapot, egy kiindulópontot és vázat ahhoz, hogy csodaszép mintát rajzolhassunk. A minta téged fog tükrözni, a belső világodat, hangulatodat és lelkedet. 

IDE KATTINTVA megnézheted, milyen mandalákat lehet készíteni ezzel a módszerrel.

Ezeket a mandalákat én készítettem, és én évek óta rajzolok. Most tudom, hogy azt gondolod, hogy ez neked biztosan nem megy elsőre. Ha IDE KATTINTASZ, akkor megnézheted, hogy az előző MandalaVarázsló Napokon milyen mandalák készültek. Ők is először rajzoltak mandalát… 🙂

A rajzolás előtt adok tippeket, hogy hogyan lehet a mandala minél harmonikusabb. Ezeknek az ismereteknek a függvényében aztán megrajzolod a saját mandaládat.

Szabad szárnyalás

Az megrajzolt mintát ebéd után kifestjük. Akvarellpapírra dolgozunk és rajzolás után selyemfestékkel adunk színt a mandalának. A selyemfestékkel gyorsan, könnyedén lehet festeni. Ha még nem festettél soha festékkel, akkor az nem akadálya annak, hogy gyönyörű szép mandalát hozz létre. Ezzel a festékkel tényleg gyerekjáték!

Otthon a módszer segítségével fejlesztheted a tudásodat, és egyre szebb és harmonikusabb mandalák fognak megszületni a kezed alatt.

A minta megrajzolása után színezheted, festheted, olajjal, akrillal, vízfestékkel.

Készíthetsz belőle üvegfestményt, ablakra helyezhető mandalát. Csak a kreativitásod szab határt a lehetőségeidnek!

 

A rajzolós napon az alkotáshoz szükséges összes eszközt biztosítom. Megkapod a rajzolás menetének vázlatát, mintákat, ami alapján otthon ötleteket kaphatsz.

Ajándék:

 3 db mini mandala hűtőmágnes

Szerelmes tengerész

 IDŐPONT:

2018. január. 28. vasárnap. 10:00-16:00-ig.

A szabad helyek száma: 3

Díja: 8.o00 ft.

Jelentkezési határidő: 2018. január. 25. csütörtök.

 

Helyszín:Pákozd

Jelentkezem

 

Vélemények az előző rajzolós napokról:

 

“Köszönöm a lehetőséget, óriási élmény volt a mandalavarázsló nap és tényleg varázsoltunk! :)))

Nekem azért is volt nagy élmény, mert eddig csak néztem a mandalákat és színeztem a kész műveket, mert azt hittem, én ilyenre nem vagyok képes. De igenis az vagyok! Mint mindenki más is, csak kellett hozzá egy kis segítség, bátorítás és a technika bemutatása.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg, ha vki eddig csak színezett. Tavaly óta nagy sláger a felnőtt színező könyv, nekem is van néhány. De szerintem elteszem egy jó időre, mert teljesen szerelmese lettem a mandala készítésnek.

Amúgy volt mindig is egy olyan érzésem, hogy én szívesen készítenék “lélek-mandalákat”, csak még nem tudtam, hogyan álljak hozzá. A technika most már megvan, a többi meg majdcsak jön magától… ;)”

Böjtiné Kaszás Emese

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

“Mindenkinek ajánlom, akiket megszólít a mandala, köreik minket hívnak, belső utazásra biztatnak az alkotás eszközével. Kézügyesség “hiánya” nem akadály! :)”

Árvai Anna

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

“Jól éreztem magam, megnyugtatott, hogy mindenki képes a mandalarajzolásra, csupán elhatározás kérdése. Szívből ajánlom nőknek és férfiaknak egyaránt és mindenkinek aki kellő bátorságot érez rá. Köszönöm a lehetőséget”

K. Zsuzsi

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Régóta csodáltam már a mandalákat és persze meg voltam arról győződve, hogy én ilyet sosem tudnék alkotni. Egyszer csak megakadt a szemem Andi mandalavarázsló napjának hírén és én rögtön tudtam, hogy ott leszek. Kellemes és izgatott mosollyal fogadott minket Andi, a természetes izgatottság hamar elillant, de a mosolya végigkísérte a napunkat. A kreativitásra hangolódó meditáció után már nem volt kétely önmagamban. Vonalak kacskaringóztak az ujjaimból, érzések a lelkemből….Ha megtorpantam, Andi mindig tudta, hogy mikor legyen a segítségemre a rajzolásban, színezésben, hogy tovább tudjak szárnyalni a gyönyörű mandalám készítése közben. Igen, gyönyörű lett! 🙂 Elégedett voltam, elfogadtam a tökéletlenségeket (ez egyébként nagyon nem szokásom :)), nem akartam szebbet és jobbat és mást….ez volt az enyém, ÉN varázsoltam! 🙂 Ha időm engedi, bármikor elmegyek egy ismétlő, új technikát bemutató varázsló napra…persze egy ilyenen már voltam is. 🙂 Hálásan köszönöm Andinak! ❤

Fülöp Ilona

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tiszta Forrás Mandala

Garanciák:

Elégedettségi Garancia:

Ha a nap végére elégedetlen vagy a programmal, akkor visszaadod a csomagot és visszaadom a nap árát.

MandalaVarázsló Képesség Garancia:

Ha a nap végére úgy érzed, hogy nem bukkant felszínre belőled a MandalaVarázsló Képesség, akkor visszaadod a csomagot és visszaadom a nap árát.

Rácsodálkozás Garancia:

Ha legalább három családtagodnak, barátnődnek, ismerősödnek nem marad tátva a szája a csodálkozástól a műved láttán, visszaadod a rajzolós csomagot és visszaadom a nap árát.

 

Jelentkezem

 

Ragyogás

Szeretettel várlak!

Győri Andrea 🙂

Mandala VarázslóNő

andrea-final3-masolata